LEF EVENT

Op 16 April 2019 dagen wij je uit en leer je van topondernemers die het verschil maken!

Wil jij ook weten hoe je jaar in jaar uit een forse groei kunt realiseren? En hoe je in jouw markt de winnaar kunt worden? Bij het LEF Event krijg je volop handvatten van leiders die je voor gingen.

Laat je prikkelen en inspireren, stel al je vragen en word marktverstoorder. Boek nu je ticket (inclusief LEF-boek, polo, hapje & drankje)

Het LEF Event heeft een programma met topsprekers uit de ondernemerswereld. Vanuit hun eigen ervaring geven zij hun visie op snelle groei en de markt verstoren.

PROGRAMMA LEF EVENT

16.45 uur: inloop, incl. maaltijd

17.30 uur: opening door LEF-auteurs Wessel Berkman en Dennis Mensink. Zij vertellen over de achtergronden van LEF. Waarom wilde hij dit boek graag maken? Wat hebben zij geleerd? Wat bindt marktverstoorders nou eigenlijk?

 

17.40 uur: Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software, gaat in op duurzame snelle groei. Het bedrijf groeit al jaren met zo’n 15 procent en behoort tot de meest winstgevende bedrijven van Nederland. Hoe krijgt hij dat voor elkaar? Hoe belangrijk is de cultuur binnen het bedrijf om constante sterke groei te realiseren? En in hoeverre is snelle groei essentieel?

 

18.10 uur: Kees de Jong heeft verschillende bedrijven hard laten groeien. Als mede-initiatiefnemer van NLgroeit brengt hij zijn kennis over snelle groei graag over op andere ondernemers. Speciaal voor de bezoekers van het LEF Event doet hij een boekje open over wat hij noemt de ‘paradigma shift’ die nodig is om de absolute top te halen: niet berusten in wat je al hebt, maar inzien dat de markt verstoren wél haalbaar is.

 

18.40 uur: muziek! (met LEF…)
 

19.00 uur: Lucas van Zandvoort over succes en snel groeien in retail. Van Zandvoort haalde ooit Crocs naar Europa. Hoe kon hij zo snel groeien? Welke lessen heeft hij zelf geleerd en welke methoden past hij nu zelf toe om zijn bedrijven te laten groeien?

 

19.30 uur: Govert Hamers (ex-Vanderlande Industries en –IHC Merwede) vertelt over de manier waarop hij als CEO Vanderlande van 1 naar 2 miljard euro omzet leidde. Wars van corporate bullshit en managers die alleen bezig zijn hun eigen positie te handhaven of versterken.


20.00 uur: paneldiscussie onder leiding van Marcel van der Schaaff. Met Tom van der Lubbe (Viisi, winnaar Great Place to Work 2019), Bas van der Veldt en Lucas van Zandvoort over leiderschap: hoe leid je een bedrijf door de verschillende groeifasen, op een duurzame manier? Waar is meer LEF voor nodig: zelfsturing of sterk leiderschap?

 

20.30 uur: slotwoord

20.40 uur: hapje en drankje


21.20 uur: einde