FAQ

Frequently asked questions

Algemeen

Wanneer is het boek leverbaar


Het boek is op dit moment te bestellen in onze webshop!




Wat is het formaat van het boek


LEF is een mooi koffietafelboek. Afmetingen zijn 23,5 bij 29 centimeter!





Bestelen en Betalen

Hoe bestel ik in de webshop


Ga naar de webshop van LEF en selecteer het product van je keuze door erop te klikken. Klik op de bestel-button om het product in je winkelwagentje te plaatsen. Je kunt rustig verder shoppen. Als je klaar bent om je bestelling te plaatsen, klik je rechtsboven op 'cart'. Controleer je bestelling op de overzichtspagina en kies voor 'plaats bestelling'. Je komt nu op de pagina waar je je gegevens in kunt vullen. Is je factuuraders hetzelfde als je verzendadres? Dan hoeft onder factuuradres niets ingevuld te worden, wil je een ander factuuradres opgeven, vul dan het gewenste factuuradres in. Kies vervolgens onder betaalmethodes de manier waarop je wilt betalen. Heb je alles ingevuld? Klik dan op 'naar betalen'. Na akkoord op het overzicht van je gegevens en je bestelling ga je naar een beveiligde omgeving om te betalen en de bestelling af te ronden. Je ontvangt van ons een bevestiging van je bestelling per e-mail.




Op welke manier kan ik betalen?


Op de LEF website zijn alle getoonde prijzen inclusief BTW. In onze webshop kun je veilig met iDeal betalen. Bij ons betaal je binnen een beveiligde omgeving. Wij vinden jou als klant erg belangrijk, daarom kun je er zeker van zijn dat we je gegevens volledig vertrouwelijk behandelen.




Kan ik mijn adresgegevens wijzigen nadat ik heb besteld?


Helaas is het niet mogelijk om direct na je online bestelling je gegevens nog te wijzigen. Om je de garantie te geven dat jouw bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt, wordt alles direct doorgezet. Foutje gemaakt? Stuur een berichtje naar info@lefboek.nl




Annuleren?


Zodra je je bestelling hebt geplaatst wordt deze direct in het systeem opgenomen zodat we deze zo snel mogelijk kunnen verwerken. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je bestelde artikel(en) te annuleren of wijzigen. Je kunt je bestelling ten alle tijden retourneren via een pakketpunt.





Verzenden en Retouneren

Wanneer leveren jullie mijn bestelling en hoeveel kost dit?


Als wij de bestelling hebben goedgekeurd, zullen wij deze zorgvuldig inpakken en naar je opsturen. Heb je op werkdagen voor 14.00 uur besteld? Dan heb je de bestelling onder normale omstandigheden binnen 3-5 werkdagen via PostNL in huis. Wij versturen je bestelling gratis. Ben je niet thuis bij de eerste bezorgpoging dan probeert de bezorger je bestelling af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ voor je achter. Met deze code kun je een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22:00 uur. Als je niets doet, komt PostNL op de volgende bezorg dag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij je langs. Ben je niet thuis bij de 2e bezorgpoging, dan laat de bezorger een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je de bestelling kunt ophalen. Wanneer je bestelling is afgeleverd op een PostNL pickup point dan wordt je bestelling 2 weken bewaard. Daarna wordt je bestelling terug gestuurd naar LEF.




Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling bezorgd wordt?


Je kunt niet zelf bepalen wanneer je bestelling wordt geleverd. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 14.00 uur? Dan heb je de bestelling onder normale omstandigheden de volgende dag in huis.




Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?


Ja, je kunt onze producten op een ander adres laten afleveren.




Hoe kan ik ruilen of terugsturen?


Het kan gebeuren dat je aankoop niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Artikelen die je via onze webshop hebt gekocht, kun je daarom retourneren. Je kan tegen betaling retourneren bij een PostNL postkantoor. Wanneer je kiest voor het retourneren van je bestelling via PostNL worden de normale kosten voor verzenden van een pakketje in rekening gebracht. Deze kosten starten vanaf € 6,95 voor een pakket t/m 10 kg bij verzending binnen Nederland. Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan heb je hiervoor 14 dagen de tijd vanaf het moment dat je alle producten uit je bestelling hebt ontvangen. Je kunt ervoor kiezen ons hiervan vooraf op de hoogte te brengen, waarna je vanaf dat moment nog eens 14 dagen hebt om het betreffende product terug te sturen. Indien je ons niet vooraf op de hoogte brengt, dien je de producten binnen de eerste termijn van 14 dagen aan ons te retourneren. Bij elke levering ontvang je een afleverings- en retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om alleen het retourformulier mee te sturen. Je kunt ook het Europese modelformulier voor herroeping invullen en aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht dit formulier te gebruiken, want ook zonder geldt het herroepingsrecht. Je aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding naar je worden teruggestort. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je de bestelling hebt betaald. LEF behoudt wel het recht om met terugbetalen te wachten tot het artikel bij ons retour is gekomen of wanneer is aangetoond dat het artikel daadwerkelijk naar LEF verstuurd is. Daarnaast behoudt LEF het recht om wanneer het product beschadigd retour komt, hiervoor kosten in rekening te brengen. Je kunt je bestelling terugsturen naar:

TINMEDIA
De Tinfabriek Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden